Elon Musk si mama sa, Maye Musk, s-au alaturat echipei Tesla la fabrica Freemont, in noaptea de Revelion, pentru a ajuta la livrarea masinilor catre sute de clienti. Elon Musk este deja cunoscut pentru surprizele pe care le face cumparatorilor. In vara anului 2018, a livrat unor americani acasa modelele Tesla comandate, iar in ultima zi din an si-a propus sa inmaneze cheile altor proprietari, scrie smalltechnews.com.

CEO-ul Tesla si-a motivat decizia prin faptul ca vrea sa se asigure ca americanii care si-au comandat masinile vor reusi sa le primeasca la timp, in 2019, pentru a primi bonusul de mediu de 1.875 de dolari. Asa ca, in noaptea de Revelion, Elon Musk a livrat 1.000 de masini direct din fabrica Fremont.

La miezul noptii, Musk a multumit tuturor si a felicitat Tesla si SpaceX pentru realizarile lor. El a recunoscut ca ambele companii au avut un mare succes in 2019 si ca perspectivele pentru 2020 sunt interesante.

In iunie 2018, Musk a surprins un nou proprietar al Tesla Model 3 cand a livrat personal un vehicul la resedinta acestuia, pentru a testa un nou sistem de livrare.

Odata ce Tesla incepe sa creasca productia Model 3 la mii de vehicule pe saptamana, compania trebuie sa se asigure ca nu va ajunge la un blocaj in livrarea acestor masini. Un astfel de blocaj pare sa se fi intamplat in ultima saptamana din decembrie, cand un proprietar Tesla a raportat ca un membru al familiei a stat intr-un centru de livrare ore intregi in asteptarea finalizarii documentelor, scrie teslarati.com.

Ca raspuns, Elon Musk a declarat ca Tesla incearca sa elimine complet contractele de hartie. Musk a mai mentionat ca incearca sa vina cu un sistem in care contractele pentru vehicule pot fi semnate digital, permitand clientilor sa-si obtina masinile rapid.

Deoarece Tesla isi propune sa imbunatateasca rata de productie a Model 3 pana la 6.000 de vehicule pe saptamana, capacitatea producatorului de masini electrice de a livra cat mai multe masini rezervate devine foarte importanta.

Sursa Foto: smalltechnews.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri