Tesla are ambitii mari pentru 2020 cu o tinta de livrari de jumatate de milion de unitati

Tesla anticipeaza ca va livra peste 500.000 de masini in 2020 si anunta ca autonomia oficiala a SUV-ului electric Model Y in versiunea cu tractiune integrala va fi cu peste 12% mai mare decat cea stabilita initial.

Tesla a publicat recent raportul financiar pentru ultimul trimestru al anului trecut, iar constructorul american a reusit sa depaseasca asteptarile analistilor. In plus, Tesla a profitat de aceasta oportunitate pentru a oferi informatii mai detaliate despre planurile pentru anul 2020. Cea mai importanta noutate este ca Tesla anticipeaza ca "va livra cu usurinta" peste 500.000 de masini in acest an, in crestere cu peste 36% comparativ cu cele 367.000 de masini livrate in cursul anului trecut.

Aceasta crestere are la baza si o imbunatatire a capacitatilor de productie. Astfel, Tesla sustine ca productia lui Model 3 la fabrica din Statele Unite va creste de la 400.000 de unitati pe an la 500.000 de unitati pe an pana la jumatatea acestui an, in timp ce capacitatea de productie pentru Model S si Model X va ramane la 90.000 de unitati pe an.

Citeste articolul integral pe Automarket.

Citeste si:
Istoricul explorării spațiale: Cum am cucerit Spațiul și ce urmează...
Istoricul explorării...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri