Autoritatile din Geneva au decis, ca incepand din 15 ianuarie 2020, sa fie transport gratuit in oras, in momentul in care emisiile de noxe ating nivelul de alerta.

In zilele in care concentratiile de poluanti din aer ating nivelul de alerta, autoritatile vor anunta ca este transport gratuit in oras. Toata lumea va fi invitata sa utilizeze transportul public pentru a reduce emisiile poluante din traficul rutier.

Chiar si trenurile vor putea fi folosite fara bilet incurajand astfel transportul modal in Geneva. Controalele biletelor de transport vor fi suspendate.

Cititi mai mult pe EVmarket.

Sursa foto: VGstockstudio / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri