Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic de execuție pentru drumul expres Buzău-Brăilă, se anunță într-un comunicat de presă.

Firma care a câștigat contractul este Ingineria Especializada Obra Civil E Industrial S.A. Contractul are o durată de 24 de luni, iar valoarea este de 16,59 milioane de lei, fără TVA.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a elaborat și a depus pe 19 decembrie 2018 aplicația de finanțare pentru proiectul "Elaborare studiu de fezabilitate și proiect tehnic de execuție pentru Drumul Expres Buzău-Brăila" în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă alocată prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 2-Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil şi eficient, Componenta 1, Obiectiv Specific 2.1-Apel de proiecte pentru Dezvoltarea Infrastructurii Rutiere-proiecte noi de investiții, Operațiunea- Creșterea mobilității pe rețeaua rutieră TEN-T globală.

Retail jobs Sursa foto: cnadnr.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri