Drumul Expres Buzău-Brăila | CNAIR a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate

Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic de execuție pentru drumul expres Buzău-Brăilă, se anunță într-un comunicat de presă.

Firma care a câștigat contractul este Ingineria Especializada Obra Civil E Industrial S.A. Contractul are o durată de 24 de luni, iar valoarea este de 16,59 milioane de lei, fără TVA.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a elaborat și a depus pe 19 decembrie 2018 aplicația de finanțare pentru proiectul "Elaborare studiu de fezabilitate și proiect tehnic de execuție pentru Drumul Expres Buzău-Brăila" în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă alocată prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 2-Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil şi eficient, Componenta 1, Obiectiv Specific 2.1-Apel de proiecte pentru Dezvoltarea Infrastructurii Rutiere-proiecte noi de investiții, Operațiunea- Creșterea mobilității pe rețeaua rutieră TEN-T globală.

Sursa foto: cnadnr.ro

Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri