Dacia și Renault demarează vânzările online cu livrarea mașinilor la domiciliu

Dacia și Renault demarează vânzările online cu posibilitatea achitării mașinilor integral online și livrarea acestora la adresa clientului.

"Groupe Renault Romania introduce noi servicii pentru platformele sale de vânzări online. De astăzi, clienții au posibilitatea să achite mașina dorită integral online și, de asemenea, pot opta pentru serviciul de livrare la domiciliu, evitând astfel interacțiunea fizică sau efortul deplasării la showroom", a declart Mihai Tanase, Head of Digital Dacia & Renault.

Procedura de achiziție a unei mașini Dacia

Clientul configurează o mașină apoi finalizează procedura de achiziție plătind integral online vehiculul sau își poate rezerva autoturismul selectat, achitând o taxă de 500 de euro (TVA inclus).

Plata se face cu ajutorul unui card bancar de credit sau debit, prin intermediul unui procesator securizat de plăți. Atât contractul, cât și factura se vor transmite electronic de către un agent autorizat, ales în prealabil de client.

Peste 1.200 de clienți au ales să rezerve un automobil Dacia sau Renault prin intermediul platformelor de e-commerce.

Citeste si:
O treime din piața auto românească s-a evaporat pe timp de pandemie
O treime din piața auto...

În Marea Britanie, dealerii Dacia livrează gratuit mașinile la adresa clientului, suportând taxa în valoare de 250 euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Va fi simplificată procedura de înmatriculare și radiere auto
Setari Cookie-uri