Dacia repornește producția de autoturisme la Mioveni

Dacia repornește producția de autoturisme la Mioveni, după ce pe 21 aprilie a reluat activitățile la Uzina Mecanică și Șasiuri în echipă redusă de lucru și la Uzina Vehicule în departamentul Presaj, în 2 schimburi.

Uzina Vehicule va funcţiona în trei schimburi începând din 11 mai, iar activitatea de logistică va fi corelată cu reluarea producţiei la uzinele Groupe Renault din lume. La sosire, angajaţilor li se verifică temperatura cu ajutorul unei camere termice. Accesul în interiorul platformei (...) se face respectând marcajele vizuale la sol, regulile de igienă şi de distanţă socială. Toate posturile de lucru sunt dezinfectate, iar angajaţii poartă măşti de protecţie, scrie Agerpres.

Citiți și Dacia și Renault demarează vânzările online cu livrarea mașinilor la domiciliu

Automobile Dacia a întrerupt producţia la uzinele din Mioveni pe data de 19 martie până 5 aprilie, în contextul pandemiei de coronavirus, iar 13.500 de angajaţi au intrat în şomaj tehnic, anunţa compania, la vremea respectivă.

Pe tot parcursul perioadei în care activitatea de producție a fost întreruptă au fost definite si aplicate măsuri pentru a proteja angajații în perspectiva revenirii acestora la lucru. Aceste măsuri care țin de igienizare și securitate vor fi aplicate în mod riguros. Angajații vor fi informați despre necesitatea respectării măsurilor luate pentru protejarea sănătății lor și a colegilor.

Citeste si:
Uzina Dacia își oprește din nou activitatea din cauza crizei...
Uzina Dacia își oprește din...

Citiți și Fabricile auto din Europa își redeschid porțile. Constructorii auto au potrivit ceasurile

Încă de la debutul crizei pandemice, generată de noul virus COVID -19, Groupe Renault România s-a asigurat să ia măsuri adaptate de protecție pentru ansamblul angajaților din toate sediile unde își desfășoară activitatea.

Citiți și Companiile din industria auto caută soluții pentru creșterea producției de măști, viziere, piese pentru ventilatoare

Citeste si:
Producția de automobile a scăzut în România cu 10% în 2020
Producția de automobile a...
Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri