Autovit.ro: Mai multe persoane juridice și-au scos mașina la vânzare în aprilie

Autovit.ro, cea mai mare platformă online din România cu anunțuri de mașini, a înregistrat în luna aprilie o creștere a numărului de mașini la vânzare aparținând firmelor, la 52% din totalul anunțurilor. Înainte de blocajul generat de pandemie, în luna februarie, numărul acestora a fost de 48%.

"În februarie 2020, pe platforma online Autovit.ro anunțurile de la persoane juridice reprezentau 48% din total, iar 52% reprezenta ponderea anunțurilor publicate de persoane fizice. Cifrele s-au modificat în luna aprilie 2020, anunțurile persoanelor juridice ajungând la o pondere de 52%", a declarat pentru wall-street.ro Andrei Dumuța, Business Manager Autovit.ro.

În timpul pandemiei Covid-19, Autovit.ro a dublat perioada anunțurilor de pe site, atât persoane fizice, cât și juridice, și a prelungit termenul de plată al facturilor.

Unii dealeri de pe platforma Autovit.ro susțin că măsurile de amânare a plății ratelor pentru dosarele de leasing i-a ajutat să nu aibă fluctuații în ceea ce privește volumul solicitărilor de returnare leasing.

Însă alți dealeri au susținut că în această perioadă au înregistrat creșteri de aproximativ 25% ale dosarelor de prelungire a contractelor în vigoare cu până la 6 luni.

Citeste si:
Evoluția pieței auto în timpul pandemiei. România a depășit Spania...
Evoluția pieței auto în...

Mai multe mașini scumpe la vânzare

"Ponderea mașinilor de peste 30.000 euro prezente pe platforma online Autovit.ro a crescut ușor în aprilie 2020, comparativ cu februarie 2020, creșterea fiind de 1%. Numărul lor în luna aprilie 2020 este peste nivelul din aprilie 2019, înregistrându-se o creștere de 28%", mai spune managerul Autovit.ro.

Pentru a crește tranzacțiile de mașini de pe platformă, dealerii au luat măsuri suplimentare, care vin în ajutorul clienților: livrează mașinilie la domiciliul clienților în limita a 100 de km, gestionează actele necesare înmatriculării și oferă garanții pentru mașinile vândute.

Citiți și Nouă aspecte de luat în seamă la cumpărarea unei mașini second-hand.

Pentru persoane fizice, Autovit.ro oferă un discount de 50% pentru orice anunț postat sau reactivat pe platformă în perioada 4-15 mai.

Citeste si:
Viteză și adrenalină: 3 dintre cele mai bune filme cu mașini de...
Viteză și adrenalină: 3...

Autovit.ro este cea mai mare platformă online din România destinată vânzării și cumpărării de mașini noi și second-hand, cu peste 3 milioane de vizitatori lunari și peste 1000 de dealeri auto care folosesc serviciile companiei.

Citiți și Analiză: Românii au cumpărat cu 20% mai multe mașini noi anul trecut.

Sursa foto: Pincasso / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Ce mașini în leasing cumpără românii
Setari Cookie-uri