Continental, cel mai mare producător de componente auto din România, anunță depistarea primelor cazuri de coronavirus în rândul angajaților din Sibiu. În urma depistării primelor cazuri, compania a organizat împreună cu Rețeaua Privată de Sănătate Regia Maria testarea tuturor contactelor posibile, rezultatele arătând doar câteva cazuri fiind confirmate, potrivit G4Media, care citeaza publicatia Turnul Sfatului.

”Din ceea ce știm, angajații în cauză sunt într-o stare bună, având în vedere întregul context. Împreună cu DSP și furnizorul nostru de servicii de medicină ocupațională, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, am inițiat imediat toate măsurile preventive necesare, deoarece sănătatea și siguranța angajaților reprezintă prioritatea noastră. De asemenea, ne-am oferit tot suportul pentru familiile acestor angajați. Pentru protejarea confidențialității angajaților noștri, vă rugăm să înțelegeți faptul că nu vom oferi alte detalii”, arată reprezentanții companiei.

Cât privește restul angajaților, aceștia continuă să vină la muncă, pentru ei luându-se o serie largă de măsuri.

Citeste articolul integral pe G4Media.

In data de 13 aprilie anul curent, Continental, cel mai mare producător de componente auto din România, anunta ca a reluat activitatea în fabricile din Timișoara, unde produce anvelope, curele de transmisie și conducte de aer condiționat din aluminiu. Unitățile producătoare de furtunuri din Nădab și Cărei rămâneau oprite până pe 30 aprilie.

Fabrica de componente electronice din Sibiu își ajusta, de asemenea, producția ca urmare a cererii scăzute în perioada Paștelui, între 11 și 27 aprilie.

Mai multe detalii aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri