Primele cazuri de coronavirus la cel mai mare angajator din Sibiu

Continental, cel mai mare producător de componente auto din România, anunță depistarea primelor cazuri de coronavirus în rândul angajaților din Sibiu. În urma depistării primelor cazuri, compania a organizat împreună cu Rețeaua Privată de Sănătate Regia Maria testarea tuturor contactelor posibile, rezultatele arătând doar câteva cazuri fiind confirmate, potrivit G4Media, care citeaza publicatia Turnul Sfatului.

”Din ceea ce știm, angajații în cauză sunt într-o stare bună, având în vedere întregul context. Împreună cu DSP și furnizorul nostru de servicii de medicină ocupațională, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, am inițiat imediat toate măsurile preventive necesare, deoarece sănătatea și siguranța angajaților reprezintă prioritatea noastră. De asemenea, ne-am oferit tot suportul pentru familiile acestor angajați. Pentru protejarea confidențialității angajaților noștri, vă rugăm să înțelegeți faptul că nu vom oferi alte detalii”, arată reprezentanții companiei.

Cât privește restul angajaților, aceștia continuă să vină la muncă, pentru ei luându-se o serie largă de măsuri.

Citeste articolul integral pe G4Media.

In data de 13 aprilie anul curent, Continental, cel mai mare producător de componente auto din România, anunta ca a reluat activitatea în fabricile din Timișoara, unde produce anvelope, curele de transmisie și conducte de aer condiționat din aluminiu. Unitățile producătoare de furtunuri din Nădab și Cărei rămâneau oprite până pe 30 aprilie.

Citeste si:
Sibiu, pe lista celor mai sigure destinaţii turistice europene în...
Sibiu, pe lista celor mai...

Fabrica de componente electronice din Sibiu își ajusta, de asemenea, producția ca urmare a cererii scăzute în perioada Paștelui, între 11 și 27 aprilie.

Mai multe detalii aici.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Primul lot de autobuze hybrid Mercedes Citaro a intrat pe traseu, în București
Setari Cookie-uri