Tramp Travel - agentia cu peste 10 ani de experienta pe piata turistica din Sibiu - si Happy Tour - cea mai mare companie de servicii turistice din Romania si lider pe segmentul de corporate travel - au lansat la Sibiu, in cadrul unui eveniment dedicat exclusiv companiilor, Platinium Travel Management Solutions - primul brand local de Corporate Travel.

Noul brand lansat, Platinium Travel Management Solutions (Platinium TMS), vine in intampinarea nevoilor companiilor cu o gama completa de servicii turistice pentru calatoriile in interes de afaceri, garantand, astfel, cel mai bun tarif disponibil si cel mai bun raport pret-calitate-locatie. Echipa dedicata de profesionisti asigura prin intermediul Platinium TMS cele mai competitive tarife pentru biletele de avion catre orice destinatie, cazari interne si internationale cu tarife fixe negociate in baza unui numar minim de nopti garantate anual si acces la un sistem de rezervari online cu o baza de peste 150.000 de hoteluri. Prin programul “Platinium Benefits for Your Employees”, Platinium TMS ofera o gama variata de destinatii pentru vacantele angajatilor companiilor partenere, acordand discounturi preferentiale.

Insa cel mai mare avantaj pe care il aduce Platinium TMS companiilor este TDM (Travel Data Management) – un sistem de raportare personalizata de travel prin instrumente de gestionare a bugetului de travel si optimizare a costurilor, urmarind profitabilitatea companiilor partenere.

Companiile care implementeaza Platinium TMS beneficiaza de avantaje suplimentare speciale: tarife preferentiale, gratuitati pentru organizatorii deplasarilor in grup sau facilitati de plata in rate. De asemenea, prin intermediul noului serviciu de corporate travel sunt facilitate transferurile, asigurarile de calatorie si inchirierea mijloacelor de transport solicitate in diferite destinatii. Totodata, Platinium TMS asigura asistenta 24/7 pentru situatiile de urgenta.

Completand gama de servicii oferite, Platinium TMS asigura si organizarea unei game variate de evenimente corporate: congrese, programe educational-medicale, evenimente PR, sedinte de vanzari, sedinte de marketing, conferinte cu experti din diferite domenii, programe de incentivare, etc.

Misiunea Platinium TMS este de a oferi solutii personalizate de corporate travel si de a crea parteneriate avantajoase, prin optimizarea costurilor de travel ale companiilor. Mai multe informatii despre beneficiile acordate prin intermediul Platinium TMS pot fi obtinute accesand Platinium Travel Management Solutions.

Evenimentul de lansare al noului brand a avut loc la Hilton Sibiu, intr-o ambianta business-cocktail, gazduind totodata si degustarea a patru sortimente de vin ale cramei Avincis: Domnul de Roua Alb, Domnul de Roua Rosu, Rose si Sauvignon Blanc.

Parteneri: Generali, Hotel Pianu Golf, Avincis, Magzone.ro

Parteneri media: Manager.ro, wall-street.ro, Transilvania Business, Tribuna, Hermannstaeter Zeitung, Turnul Sfatului, Sibiu 100%.

Setari Cookie-uri