Bolt a primit o investiție de 100 MIL. euro de la Naya Capital

Bolt a primit o investiție de 100 de milioane euro și continuă să-și extindă toate segmentele de servicii, de la ride-hailing la micromobilitate și livrare de produse alimentare, în Europa și Africa.

Investiția vine de la Naya Capital Management, managerul global de investiții fondat în 2012 de Masroor Siddiqui, fost partener la The Children's Investment Fund, și ridică fondurile totale de care dispune Bolt la peste 300 de milioane de euro.

În prezent, Bolt își desfășoară serviciile de ride-hailing în peste 150 de orașe din Europa și Africa. În ultimele luni, Bolt a accelerat extinderea serviciului său de livrare a produselor alimentare, Bolt Food, pentru a acoperi 12 țări și a lansat Business Delivery, un serviciu menit să ajute furnizorii care au nevoie de un partener de distribuție, oferind livrare în aceeași zi. De asemenea, a lansat Bolt Protect, o nouă categorie în aplicație, cu mașini echipate cu panouri de protecție din plastic, instalate între pasageri și scaunele din față, limitând fluxul de aer între șofer și călători.

Citiți și Transportul alternativ își revine încet în lipsa clienților care își petreceau timpul în oraș.

„Chiar dacă modul în care ne deplasăm a fost afectat temporar de criza globală, tendințele pe termen lung, care determină mobilitatea la cerere, cum ar fi scăderea numărului de autoturisme proprietate personală sau trecerea la un transport mai ecologic, au continuat să câștige teren,” a declarat Markus Villig, CEO și co-fondator Bolt.

Citeste si:
Conducătorii de trotinete, inclusiv Bolt, verificați de Poliție
Conducătorii de trotinete,...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, ofera servicii de ride-hailing, micromobilitate și livrare de produse alimentare. Compania are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume.

Înființată de Markus Villig, Bolt a fost lansată în 2013. Printre investitori sunt: Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital, Taavet Hinrikus, co-fondator al TransferWise.

Citiți și Zece mașini scumpe cumpărate de români în plină criză.

Citeste si:
Hanganu, Lidl: Sărăcia este una dintre cele mai mari probleme...
Cristina Hanganu, Lidl...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri