Mașini electrice fabricate în China de catre Tesla vor sosi în Europa anul viitor. Producția în masă a vehiculelor destinate exportului va începe în al patrulea trimestru al anului 2020 sau la începutul anului 2021, scrie teslarati.com.

Tesla face pregătirile necesare pentru a optimiza utilizarea Gigafactory Shanghai. Producătorul de mașini electrice va folosi unitatea de producție pentru a fabrica vehicule care vor fi exportate către alte teritorii asiatice, inclusiv Singapore, Australia, Noua Zeelandă și Europa.

Cititi si Tesla Model 3, câștigător pe piața mașinilor second-hand.

Tesla vrea să livreze vehicule produse în Gigafactory Shanghai către locații precum Singapore, Australia, Noua Zeelandă și Europa. De altfel, aceste zone se confruntă în prezent cu termene lungi de livrare.

Elon Musk a afirmat, în trecut, că transportul vehiculelor din Statele Unite către Europa este unul dintre motivele care stau la baza întârzierilor de livrare.

Cititi si Acest model electric are cel mai rapid sistem de încărcare.

Tesla China pare să se pregătească pentru operațiunile sale de export de ceva timp. Producția Tesla Model 3 exclusiv pentru export va începe în ultimul trimestru al anului.

Tesla produce majoritatea vehiculelor sale la fabrica Fremont din Statele Unite, dar sunt în curs de desfășurare proiecte pentru a îmbunătăți acest lucru.

Cititi si Musk anunță noi modificări pentru Tesla Cybertruck.

Gigafactory Shanghai este gata pentru a produce Model Y, iar Giga Berlin va începe să producă crossover-ul complet electric până la mijlocul anului viitor. Gigafactory Texas va produce Cybertruck și Semi, operațiunile sunt programate să înceapă în mai 2021.

Sursa foto: Lipik Stock Media / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri