Teslounge Bucharest va lansa primul showroom independent din România pentru mașini Tesla.

Showroom-ul este situat pe Șoseaua Fabrica de Glucoză nr 6-8, București și va fi deschis publicului începând cu 22 februarie.

Teslounge Rent & Lease este operator economic care oferă servicii financiare în vederea achiziției autovehiculelor marca Tesla, cu reprezentanță în Ungaria și România.

Interesul românilor pentru autoturisme electrice a urcat semnificativ în ultimii ani. Astfel, numărul autoturismelor prietenoase cu mediul s-a situat, la finele anului 2020, la 8.902 unităţi, în creştere cu 33,3% comparativ cu aceeaşi perioadă din 2019, când erau înregistrate 6.678 de exemplare, conform datelor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Autoturisme (APIA).

Şi ponderea autoturismelor electrice şi hibride noi în totalul pieţei auto locale a crescut de la 4,2% în 2019, la 7,1% un an mai târziu

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri