Cum arată primul showroom pentru mașini Tesla din România

Teslounge Bucharest deschide, pe 22 februarie, primul showroom independent din România dedicat mașinilor Tesla, în urma unei investiții de aproximativ un milion de euro. Showroom-ul are o suprafață de peste 250 de metri pătrați și este cel mai mare din Sud-Estul Europei.

Teslounge Bucharest nu este un dealer auto, ci o companie care oferă finanțare persoanelor juridice pentru modelele Tesla prin leasing financiar pe o perioadă de 3-5 ani. Pe perioada leasingului mașinile aparțin companiei Teslounge, iar după aceea pot fi vândute persoanelor juridice.

„Cei interesați de un model Tesla pot veni la showroom și pot testa mașinile. Oferim clienților noștri asistență pe tot traseul de cumpărare, de la test-drive și până la serviciile de service”,

Vlad Măcelaru, Director de marketing și vânzări, Teslounge Bucharest

Citeste si:
Tesla, aproape sa inregistreze un record de livrari
Tesla, aproape sa...

Pentru 2021, Teslounge Bucharest estimează că va finanța achiziția a cel puțin 300 de autovehicule marca Tesla în România. În sprijinul celor interesați și în contextul acordării subvenției oferite de statul român pentru achiziția autovehiculelor electrice, Teslounge Rent & Lease este singura companie validată în cadrul programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, Rabla Plus.

În cazul automobilelor electrice, în 2020 au fost înmatriculate peste 2.800 de unități în România. Dintre acestea, peste 50 de autovehicule au fost marca Tesla. Un factor important în creșterea adopției este ecotichetul oferit de statul român, în cuantum de 45.000 lei, sumă record în Europa, care se poate cumula cu prima de casare și bonusurile aferente, în valoare de 10.000 lei. Astfel, clienții pot beneficia de o subvenție totală de 55.000 lei.

Citeste si:
Jumătate dintre români și-ar dori să treacă la o mașină hibrid în...
Jumătate dintre români și-ar...

Singurul service autorizat Tesla din Uniunea Europeană este în Viena, iar clienții sunt ajutați să trimită mașina în Austria, dacă e necesar.

În ceea ce privește planurile Tesla pentru România, compania a anunțat că va instala superchargere în patru orașe: București, Pitești, Timișoara și Sibiu. În prezent, Model 3 este primul automobil electric care a depășit borna de 100.000 unități produse într-un an.

Citeste si:
Hyundai dezvăluie Bayon, un nou crossover
Hyundai dezvăluie noul...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri