Șantierul Autostrăzii A3 de la Nădășelu(nordul Clujului), până la Zimbor(județul Sălaj) se conturează tot mai bine, precizează Asociația Pro Infrastructură.

Constructorul UMB crește treptat mobilizarea și lucrează la excavații precum și la forajele fundațiilor structurilor.

”Reamintim că UMB a câștigat licitația pentru 42 km din Autostrada Transilvania, lungime similară cu aceea executată de americanii de la Bechtel în urmă cu un deceniu. În prezent există autorizație de construire doar pe teritoriul județului Cluj, aproximativ 18 km. După finalizarea recentă a exproprierilor așteptăm cu interes proiectul constructorului și obținerea autorizației pe restul sectoarelor”, precizează Asociația Pro Infrastructură.

Autostrada trebuie să fie gata la finalul lui 2023, conform contractului, în acest ritm existând toate premisele ca termenul să fie respectat. Stadiul lucrărilor este aproximativ 5%, potrivit sursei citate.

Filmarea de mai jos începe de la capătul actual al A3 și continuă spre nord până la granița județelor Cluj și Sălaj.

Sursa foto: Asociatia Pro Infrastructură / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri