Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV a achiziționat GreenFlux Assets BV, cel mai important furnizor european de platforme software pentru încărcarea vehiculelor electrice (EV).

Această achiziție marchează extinderea DKV pe piața de încărcare a e-mobilității, aflată în creștere rapidă.

„Electromobilitatea se dezvoltă într-un ritm rapid în toată Europa. În acest context, dorim să impulsionăm tranziția către un viitor mai durabil al mobilității”, spune Marco van Kalleveen, CEO la DKV Mobility.

Citiți și Etichetare nouă pentru stații de încărcare și vehicule electrice

În ultimii zece ani, GreenFlux și-a dezvoltat platforma software pentru încărcarea EV și-a extins acoperirea în 28 de țări.

Oferta GreenFlux include o gamă completă de soluții pentru operatorii de puncte de încărcare și servicii de mobilitate, permițând capabilități de încărcare inteligente EV, independente de hardware, cum ar fi gestionarea punctelor de încărcare și a cardului de încărcare, roaming, plăți și procesarea tranzacțiilor cu durata de încărcare.

Cititi si Top 10 cele mai fiabile mașini la nivel european

DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1.200 de angajați. Peste 240.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board.

Sursa foto: DKV

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri