CFR transmite că trenurile de călători care circulă spre și dinspre Litoral și-au reluat traficul pe ruta București - Constanța, însă pe intervalul de stații Ovidiu - Fetești - Bărăganu, garniturile circulă tractate cu locomotive Diesel, potrivit Agerpres.

“Trenurile de călători spre și dinspre Litoral și-au reluat circulația pe ruta directă București - Constanța și retur, traficul desfășurându-se în condiții normale (cu tracțiune electrică) până în stația Ovidiu, stație din care garniturile sunt tractate cu o locomotivă Diesel până în stația Bărăganu, de unde își continuă călătoria, în condiții normale de trafic, cu locomotivele electrice.

Pentru intervenţiile care se desfăşoară în staţia Feteşti, Sucursala Regională CF Constanţa va acţiona pentru ridicarea şi repunerea pe şină a vagoanelor de marfă, deraiate şi răsturnate, cu un tren-macara de mare tonaj (250 de tone), cu două drezine pantograf pentru remedierea deranjamentelor la sistemul de alimentare cu energie electrică şi cu personal specializat pentru reparaţii la liniile de cale ferată şi la firul de contact. De asemenea, de la Regionala CF Bucureşti va fi îndrumată pentru intervenţiile din staţia Feteşti şi o a doua macara de mare tonaj, de 125 de tone, cu care se va acţiona la faţa locului.

"CFR SA transmite scuze tuturor călătorilor afectaţi de evenimentul feroviar din staţia Feteşti, asigurându-i în acelaşi timp că angajaţii de la calea ferată depun toate eforturile necesare şi intervin operativ pentru restabilirea circulaţiei în condiţii normale pe relaţia Bucureşti - Constanţa şi retur", subliniază operatorul feroviar naţional.

Traficul feroviar pe magistrala Bucureşti - Constanţa a fost blocat în zona staţiei Feteşti pe ambele sensuri din cauza din cauza tamponării a două trenuri private de marfă, iar trenurile care fac legătura cu staţiunile de pe Litoral au circulat pe rută deviată.

Nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale, informează ISU Ialomiţa.

Sursa foto: Vlad Ispas / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri