O singură ofertă destinată modernizării şi lărgirii la patru benzi a DN71, Bâldana - Târgovişte - Sinaia, a fost depusă până la termenul-limită, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Operatorul economic care a înaintat oferta este Asocierea Esta Insaat Sanayi Lojistik Ve Dis Ticaret Anonim Siketi (lider) - SS.C. Esta Construction Group SRL.

Valoarea contractului este cuprinsă între 1.066.703.205,98 lei şi 1.208.756.943,59 lei (fără TVA) şi vizează proiectarea şi execuţie "Modernizare DN71 Bâldana - Târgovişte - Sinaia, km. 0+000 - km. 44+130 lărgire la 4 benzi de circulaţie şi km. 51+041 - km. 109+905 drum la două benzi: (Sector 2): Târgovişte - Sinaia km. 51+041 - km. 109+905 - drum la două benzi de circulaţie", în lungime de 58,86 km,

Durata contractului pentru este de 96 luni, din care: 12 luni pentru proiectare, 24 luni pentru execuţia lucrărilor şi 60 de luni pentru garanţie.

CNAIR precizează că durata contractului poate varia în funcţie de perioada de garanţie a lucrărilor ofertată de antreprenorul desemnat câştigător.

Comisia de Evaluare va analiza oferta în conformitate cu prevederile documentaţiei de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice.

Sursa foto: Vadym Lavra / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri