Unii români nu par să fie afectați de multiplele crize prin care trece omenirea. Asta dacă ar fi să ne luăm după achizițiile de mașini la mâna a doua extrem de rare din țara noastră în primele patru luni ale acestui an.

De exemplu, cea mai scumpă mașină rulată la mâna a doua, înmatriculată anul acesta pe piața noastră, a costat nu mai puțin de 700.000 de euro.

Deși poate părea ciudat să dai atâția bani pe o mașină rulată, totuși nu este vorba de modele oarecare, ci de unele extrem de rare precum Bugatti Veyron sau diferite variante de Rolls Royce sau Bentley.

Nu banii reprezintă principala problemă pentru românii pasionați de asemenea bijuterii pe patru roți, ci dificultatea cu care intri în posesia unei astfel de mașini. Listele de așteptare la unele mărci se întind chiar și pe câțiva ani.

Iată topul celor mai scumpe mașini la mâna a doua înmatriculate anul acesta în România, conform datelor de la Autoropa.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri