Mașinile reprezintă, adesea, vârful piramidei ofertelor de Black Friday. În acest an, Mastercard și eMag vor trage la sorți câștigătorul unui SUV electric bavarez în valoare de 62.000 de euro.

Platforma de cumpărături online eMag vrea să încurajeze și mai mult românii să-i incapaciteze site-ul de Black Friday. Astfel, eMag și Mastercard organizează o tombolă deschisă tuturor celor care vor face cumpărături, în perioada 11-15 noiembrie, de pe platforma online folosind în momentul plății un card Mastercard sau Maestro. Nu există o sumă minimă pentru a intra în tragerea la sorți, singurul criteriu fiind că nu se poate returna comanda prin care s-a intrat în concurs. Cumpărătorul trebuie să aibă datele cardului Mastercard sau Maestro salvate în secțiunea „Contul meu” de pe platformă.

Pe lângă intrarea în cursa pentru marele premiu, clienții eMAG care își salvează datele în cont au șanse mai mari să prindă ofertele din ziua în care încep promoțiile de Black Friday, 11 noiemrbie, deoarece nu trebuie să mai petreacă timp cu completarea lor și să rateze astfel o comandă. Acest serviciu reduce la minimum tranzacțiile frauduloase și îmbunătățește rata de aprobare a tranzacțiilor.

„Cumpărăturile online au o suită de avantaje, de la accesibilitate, economia de timp și evitarea aglomerației din magazine, la posibilitatea de a compara diverse oferte. În plus, consumatorii care aleg shopping-ul online au opțiunea să salveze datele cardului în contul de client al comerciantului pentru a se concentra apoi exclusiv pe cumpărături. Ne bucurăm că, alături de partenerii noștri de la eMAG, le putem asigura clienților această soluție și, mai mult, posibilitatea de a câștiga în urma tranzacțiilor efectuate cu cardul lor Mastercard salvat în platformă”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România și Croația.

„De Black Friday, ne propunem să aducem oamenilor o multitudine de surprize, iar tombola Mastercard este unul din momentele mult așteptate. Aceasta este și ziua în care plata cu cardul înregistrează creșteri importante și ne bucurăm că, an de an, tot mai mulți oameni descoperă beneficiile e-commerce”, a declarat Andrei Șercănean, VP e-commerce services eMAG.

Sursa foto: BMW

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Mihai Fira
Mihai Fira este reporter auto Wall-Street.ro din toamna lui 2022. Înainte de a se alătura echipei, Mihai a colaborat cu mai multe publicații din domeniul auto, atât românești cât și străine. El și-a început cariera ca jurnalist în mediul online, ca editor al site-lui Pitstops.ro, cel mai important portal românesc de motorsport din România. Mihai a colaborat și cu BMWBlog.ro, sursa oficială de știri despre producătorul bavarezi, dar și cu...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri