Asigurările de răspundere civilă auto (RCA) emise de Leader Team Broker, unul dintre jucătorii de pe piața asigurărilor de nișă din România și din Europa, sunt disponibile, începând din luna martie, și în aplicația 24pay, unde cei interesați pot cumpăra polița dorită printr-o simplă scanare a buletinului și a talonului mașinii.

Astfel, utilizatorii aplicației 24pay pot obține, prin intermediul platformei, toate ofertele de polițe RCA pe care Leader Team Broker le distribuie împreună cu partenerii săi, iar în final o vor alege pe cea care li se potrivește cel mai bine.

Pașii pe care trebuie să-i urmeze pentru a putea cumpăra polița sunt simpli. Documentele necesare cumpărării poliței (talonul mașinii și cartea de identitate a proprietarului) se scanează prin aplicație, după care clienții selectează oferta de asigurare dorită, efectuează plata și primesc polița instant, pe mail.

Totodată, clienții vor fi informați prin email și prin aplicația 24pay cu privire la expirarea poliței de asigurare cu 30, respectiv, 7 zile înainte, pentru a-și putea prelungi asigurarea.

Polițele RCA achiziționate de la Leader Team Broker acoperă avariile cauzate altor vehicule participante la trafic, cazurile de deces sau de vătămări corporale care necesită sau nu spitalizare, eventualele distrugeri de bunuri. Totodată, ofertele includ și clauza de decontare directă, un serviciu care poate fi achiziționat împreună cu polița RCA şi care permite repararea mașinii la asigurătorul clientului, dacă acesta este implicat într-un accident rutier și vina nu a fost a lui şi doar dacă sunt întrunite cumulativ câteva condiții. Leader Team Broker de Asigurare oferă, totodată, consultanță gratuită în caz de daună și asistență la deschiderea dosarului de daună.

Leader Team Broker și-a consolidat, anul trecut, poziția de jucător pe piața asigurărilor de nișă din România și din Europa, după o creștere cu 25% a valorii totale a primelor intermediate, până la 9,5 milioane de euro. În prezent, un sfert din totalul asigurărilor vândute de Leader Team Broker de asigurare îl reprezintă polițele RCA, pe locul al doilea după asigurările facultative CASCO.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri