Tiguan 1.5 TSI 130CP DSG Mild-Hibrid - Base *33.269 € cu TVA.

Noul Tiguan impresionează prin designul său exterior elegant și dinamic. Prizele de aer mari, grila subțire și semnătura luminoasă reproiectată caracterizează partea frontală. Liniile fluide și proporțiile bine definite îi conferă caroseriei o siluetă sportivă. Interiorul a fost, de asemenea, modernizat, oferind echipamente și opțiuni inovatoare, precum noua iluminare ambientală, un afișaj mai generos și un concept de operare optimizat care include un asistent vocal digital inteligent.

Design-ul încrezător este tipic Tiguan și tipic Volkswagen, dar totuși complet nou. O trăsătură distinctivă este partea frontală mai înaltă, cu un aspect mai puternic. Farurile standard cu LED-uri sunt integrate. Între acestea, o bară orizontală LED opțională înlocuiește grila tradițională a radiatorului. Tiguan poate fi opțional echipat cu noile faruri IQ.LIGHT HD matrix; acest sistem de iluminare high-tech cu 38.400 de LED-uri multi-pixel a fost preluat de la Touareg. Partea frontală curată subliniază îmbunătățirea coeficientului aerodinamic de la 0,33 la 0,28. Secțiunile atletice ale aripilor domină silueta noului Tiguan, accentuate de jantele ce pot avea până la 20 de inci în diametru. O bandă LED orizontală între grupurile optice spate subliniază lățimea noului Tiguan.

Designul modern al caroseriei este bazat pe feedback-ul clienților. Cu materialele de înaltă calitate și standardul ridicat de finisare, noul Tiguan elimină limitele convenționale ale clasei. În plus, componentele sistemului multimedia (MIB4) sunt integrate în planșa de bord pentru a crea un design clar proiectat și strâns integrat, ușor de utilizat. Modulele includ noul Digital Cockpit (instrumente de bord digitale cu acoperire antireflex), un ecran mare pentru infotainment cu o structură complet nouă a meniului (afișaj standard: 28.5 x 16.0 cm sau 12.9 inch, opțional 33.2 x 18.5 cm sau 15 inch), un nou head-up display (informații proiectate pe parbriz) și un nou selector multifuncțional pentru cutia de viteze, cu un display OLED integrat.

Confort pentru călătorii lungi. Noile scaune opționale ergoActive Plus, cu reglaj pneumatic în patru direcții pentru zona lombară și o funcție de masaj cu presiune în zece camere, se potrivesc perfect cu caracterul de înaltă calitate al acestui SUV. În plus, încălzirea și ventilarea scaunului pot fi activate automat, în funcție de temperatura exterioară.

Pentru detalii suplimentare accesați: https://oferte.volkswagen.ro/tiguan

*Prețul afișat reprezintă prețul de revânzare recomandat pentru configurația de bază prezentată și include TVA. Prețul efectiv de vânzare este stabilit de distribuitorul autorizat care comercializează autoturismul, în conformitate cu propria-i politică comercială, și poate varia inclusiv în funcție de echiparea / dotările opționale considerate. Prețul se va achita în lei folosind cursul de schimb stabilit potrivit contractului. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să va adresați unui distribuitor autorizat.

Sursa foto: Volkswagen.ro/tiguan

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri