Scoala de business MSM-Ratiu, aduce in Romania un program de MBA cu o curricula care contine, pe langa cursurile specifice unui MBA obisnuit, si cursuri care pun accentul pe dezvoltarea individului si pe lucrul in echipa, precum si studii de caz locale si regionale pentru a da programului relevanta si aplicabilitate imediata pentru Romania si pentru Europa Centrala si de Sud-Est.
Curricula pe care o pune la dispozitie MSM-Ratiu in cadrul programului sau de MBA cuprinde cursuri ca Behavioral Economics, Leadership Communication, Decision Making, Systemic Thinking, Business Ethics, Managing Entrepreneurial Business, Critical Thinking, Team & Individual Coaching.

Cursul de Systemic Thinking, sustinut de catre Khaled Wahba, este conceput astfel incat sa le permita cursantilor sa inteleaga si sa observe dinamica si interdependenta problemelor recurente din zona de business, precum si sa ia decizii eficiente pentru afacerea lor, in situatii critice.

Cursul dedicat eticii in afaceri, Business Ethics, sustinut de Steven Van Groningen, presedinte si director executiv la Raiffaisen Bank, este conceput ca un curs interactiv, folosind modelul dezbaterilor deschise si in care vor fi analizate atat situatii si studii de caz internationale cat si locale.

In cadrul cursului de Leadership Communication, cursantii despre leadership, branding personal si despre rolul discursului persuasiv si pozitionarii unui business in piata. Acest curs este sustinut de catre Cosmin Alexandru, managing partner la firma de consultanta in comunicare si marketing, B&P Brandivia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri