"Guvernul Romaniei a lansat, la initiativa Primului-ministru Victor Ponta, a doua editie a Programului de Internship la nivelul administratiei publice centrale. Ca si in cazul editiei precedente, pe parcursul a doua luni (15 iulie - 15 septembrie), candidatii selectati vor participa la activitatile desfasurate la Cancelaria Prim-Ministrului si la Secretariatul General al Guvernului", se arata intr-un comunicat.

Potrivit sursei citate, o noutate a acestui an o reprezinta extinderea programului de Internship la nivelul tuturor ministerelor si departamentelor din cadrul Executivului.

Astfel, anul acesta, studentii si tinerii absolventi pot opta pentru peste 170 de pozitii de stagiar disponibile.

Citeste si:

Candidatii trebuie sa intruneasca urmatoarele conditii generale: sa detina cetatenia romana; sa aiba cel mult 24 de ani la momentul debutului programului (15 iulie 2014); sa fie studenti ori tineri absolventi ai programelor universitare de licenta; sa cunoasca bine cel putin o limba straina de circulatie internationala; sa aiba cunostinte de baza in domeniul IT. Acestora li se adauga conditiile specifice descrise de fiecare minister si departament.

Candidaturile pot fi depuse exclusiv online, pana la 31 mai. Mai multe informatii sunt disponibile pe pagina oficiala a Programului de Internship.