Astfel, grupul american, din care fac parte brandurile Pringles, Frosted Flakes si Rice Krispies, va deschide un centru european de servicii globale (GBS) in Bucuresti. Din noul sediu vor fi asigurate operatiunile pentru finante, IT, resurse umane si aprovizionare, care in prezent sunt executate de angajatii din Marea Britanie.

"Pentru a livra pe strategia noastra si pentru a creste afacerea noastra in intreaga lume, avem nevoie de noi moduri de operare intr-un mediu din ce in ce mai complex, un mediu de faceri global. Global Business Services (GBS) este o solutie dovedita care ne va permite sa functionam mai eficient si productiv", a declarat John Bryant, presedintele si directorul executiv al Kelloggs’s.

El a spus ca trecerea la un model GBS ar genera reducerea costurile pentru Kellogg’s, economii care ar putea fi reinvestite pentru cresterea afacerii. Presedintele Kelloggs’s a argumentat ca a ales Bucurestiul datorita infrastructurii necesare si pentru ca deja aici au centre companii mari ca P&G si Ericsson.

Kellogg's are anual afaceri de 15 miliarde de dolari si este al doilea producator mondial de snacks-uri dupa PepsiCo. Printre brandurile companiei sunt Froot Loops, Corn Flakes, Frosted Flakes, Rice Krispies, Special K, Cocoa Krispies, Keebler, Pringles, Pop-Tarts, Kashi, Cheez-It, Eggo, Nutri-Grain si Morningstar Farms.

Sursa foto: Captura Kellogg's.com