Pe pozitia secunda se afla Deloitte, urmata de companiile de consultanta Accenture si PwC. O alta evolutie importanta apartine operatorului aerian Ryanair, care a urcat 40 de locuri in clasament in ultimul an.

In Romania Lidl a lansat anul acesta un nou portal de cariere al companiei – cariere.lidl.ro. In prezent, pe platforma sunt disponibile anunturi active de recrutare, dar si informatii pentru candidati si testimoniale ale actualilor angajati.

Lidl a intrat pe piata locala in 2010, cand a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus. Potrivit unui raport al Consiliul Concurentei, Lidl se situeaza pe locul trei intr-un top al marilor retaileri, dupa vanzarile din 2012, fiind depasit de Kaufland si Carrefour.

Lidl are in prezent aproximativ 3.800 de angajati in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central. Compania este parte a grupului german Lidl & Schwartz, care mai opereaza pe plan local reteaua de hipermarketuri Kaufland.

Sursa foto: Lidl, Shutterstock.com