Este greu sa iti pastrezi angajatii buni in companie, insa acesta situatie nu ar trebui sa existe deoarece majoritatea greselilor pe care companiile le fac pot fi usor de evitat. In momentul in care o companie are reguli stricte, cei mai buni angajati ai acesteia vor pleca primii deoarece ei au cele mai multe posibilitati si li se ivesc cele mai multe oportunitati. Daca nu va puteti mentine cei mai buni angajati motivati, atunci cu siguranta nu ii veti putea tine in companie, scrie revista Cariere.

Intr-adevar, companiile trebui sa aiba anumite reguli, dar acestea nu trebuie sa fie niste incercari nepotrivite de a crea ordine. Este foarte dificil ca anumite standarde sa fie mentinute. De exemplu, se poate intampla ca anumite persoane sa faca lucruri gresite in cadrul unei companii si compania respectiva sa fie tentata sa raspunda acestor situatii cu reguli noi care ar trebui sa fie aplicate de catre toti angajatii. Acesta este punctul in care companiile incep sa gresasca fata de angajati.

In momentul in care companiile creeaza reguli ridicole si demoralizatoare pentru a atenua comportamentul gresit al unor angajati, atunci este clar o problema de management. Nu are niciun sens sa iti indepartezi intreaga forta de munca doar pentru ca nu stii cum sa gestionezi performanta unor angajati.

In randurile de mai jos vom explora unele dintre cele mai nepotrivite reguli pe care companiile le pot crea in momentul in care cad in aceasta capcana.

Citeste in continuare pe cariereonline.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri