78 de posturi vacante de agenti si ofiteri in structurile de suport specializate in diferite domenii de activitate, precum administrativ, logistic, financiar, IT, comunicatii, relatii publice a scos la concurs Inspectoratul pentru Imigrari din cadrul MAI, conform Adevarul.

Mai exact, in aceasta perioada, Inspectoratul General pentru Imigrari a initiat procedura de ocupare prin concurs a 170 de posturi vacante, dintre care 136 cu incadrare din sursa externa si 34 prin trecere in corpul ofiterilor a agentilor cu studii superioare. „Inspectoratul General pentru Imigrari iti ofera mai mult decat un loc de munca. Daca esti dinamic, responsabil, iti place sa te perfectionezi si sa inveti permanent lucruri noi, acum ai prilejul de a-ti construi o cariera. De asemenea, iti oferim posibilitatea de a lucra cu cei mai buni profesionisti.

Daca ai studii superioare intr-unul dintre aceste domenii sau esti absolvent de bacalaureat, vino sa te inscrii pe unul dintre cele 78 de posturile de specialisti”, se lauda reprezentantii IGI intr-un comunicat de presa. Detalii privind conditiile de inscriere, documentatia necesara, tematica si bibliografia pot fi consultate pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrari la adresa www.igi.mai.gov.ro, sectiunea “Posturi Vacante” si la avizierele de la sediile structurilor teritoriale.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Anton Gvozdikov / Shutterstock.com


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Citește și
În 2 zile au fost concediați 45.000 de români, iar 800.000 sunt în șomaj
Setari Cookie-uri