Ca si atreprenor, apar o multime de responsabilitati. Trebuie mereu sa vii cu idei noi, sa pui bazele unei afaceri de succes si sa iei decizii executive. S-ar putea ca fericirea angajatilor sa nu fie preocuparea ta de baza, chiar daca starea angajatilor tai este esentiala pentru supravietuirea afacerii. Citeste care sunt primele 3 semne din care iti dai seama ca angajatii tai sunt nemultumiti, conform Entrepreneur.

Un angajat fericit este mai important decat un angajat cu o stare buna. Cu cat angajatii sunt mai satisfacuti cu atat sunt mai productivi. Cum iti dai seama ca angajatii tai nu sunt fericiti si ce trebuie sa faci pentru a avea o afacere productiva?

  • Strictul necesar

Pentru a avea o afacere de succes trebuie sa-ti depasesti asteptarile, la fel ar trebui sa faca si angajatii tai. Daca observi ca ei muncesc doar strictul necesar este un semn ca nu-si dau interesul pentru jobul lor. Indeplinirea unor misiuni standard te face sa te gandesti ca angajatii tai sunt dezinteresati de ceea ce fac si ca ar trebui sa le oferi noi scopuri sau operatiuni pentru a le starni curiozitati.

  • Uitatul la ceas

Indiferent de cat de fain este noul tau job, majoritatea asteapta pauza de masa si sfarsitul zilei de munca. Aceasta nu reprezinta o problema sau un semn de nefericire a angajatilor. Un semn poate fi atunci cand angajatul tau se uita mereu la ceas, este evident ca isi doreste ca orele de munca sa treaca mai repede. Atunci cand ora se face 15:00, angajatii incep sa numere minutele pana la sfarsitul zilei de munca si nu mai depun efort pentru a evolua.

  • Lipsa de comunicare dintre angajati

Ca si antreprenor te vei simti mereu izolat de gasca angajatilor, dar este normal ca ei sa aiba secrete fata de tine si sa aiba o relatie de prietenie. In cazul in care angajatii tai nu mai comunica intre ei, atunci ceva nu este in regula. Lipsa comunicarii, glumelor si galagiei de la birou este un semn de nemultumire. Asigura-te ca angajatii tai vin cu drag la locul de munca.

Citeste si:
McDonald`s va mai deschide patru unitati in 2019. Afla unde
Restaurante noi: McDonald`s...

Sursa foto: Dmytro Konstantynov | Dreamstime.com


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
CV-ul la control: ce NU trebuie sa incluzi intr-un CV