Toate manualele, de la invatamantul primar la liceu, vor fi disponibile inainte de inceperea anului scolar 2017-2018, dupa ce au fost facute modificari pentru grabirea licitatiilor, a declarat ministrul de resort, Pavel Nastase.

Astfel, potrivit ministerului de resort, timpul de depunere a ofertelor a fost diminuat de la 6 luni la 100 de zile, iar criteriul pretului cel mai mic nu se va mai aplica.

"Incepand de anul acesta, luam in considerare raportul calitate-pret", a explicat ministrul Educatiei Pavel Nastase.

Secretarul de stat Gabriel Ispas a aratat ca Ministerul Educatiei nu va mai selecta un numar limitat de manuale, ci vor fi acceptate toate care vor fi de calitate si care vor obtine punctajele aferente, profesorii urmand sa aleaga varianta dupa care doresc sa predea.

Incepand din anul scolar 2017-2018 elevii de clasa a 5-a vor invata dupa manuale conform noilor programe scolare, in timp ce din anii urmatori sa fie introduse si pentru celelalte clase de gimnaziu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri