Compania din Romania unde se lucreaza (doar) de marti pana vineri

In septembrie 2016, firma WebDigital a introdus un nou sistem de lucru, in premiera pentru Romania: programul de patru zile pe saptamana, de marti pana vineri. Agentia, care are sediul in Bucuresti si e specializata pe campanii de promovare online, a vrut sa testeze ce se intampla cu productivitatea in conditiile in care timpul de lucru se reduce cu 20%, scrie Revista CARIERE.

"Totul a inceput ca un proiect-pilot – un experiment”, spune Ionut Munteanu, Managing Partner, despre programul revolutionar de lucru, aplicat deja de unele companii din Scotia sau Suedia.

„Dupa cateva luni, am observat nu numai ca productivitatea a avut un trend ascendent, dar am cunoscut chiar progrese privind comunicarea interna”, continua el. Isi aminteste ca, dupa ce au fost anuntati ca vor lucra patru zile din sapte, prima reactie a angajatilor a fost ceva de genul: „E pe bune?” De altfel, in primele saptamani de dupa implementarea programului, cu totii au fost usor stresati, pentru ca le era greu sa se organizeze si sa-si prioritizeze activitatile.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE

Citeste si:
Ziua de lucru de sase ore sau saptamana de lucru de patru zile?
Noua era a timpului liber:...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...
Sursa foto: Revista CARIERE

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri