10. Sam Altman (32 de ani) este presedintele Y Combinator, cel mai mare incubator de startup-uri. Altman si-a expus public viziunea asupra viitorului tehnologiei, comenteaza deseori despre politica si planul sau pentru viitorul SUA.

cei mai puternici milenari

Sursa foto: Shutterstock/ Pincasso

9. Printul William (35 de ani) este in prezent al doilea in linia de succesiune pentru tronul britanic. Intitulat ducele de Cambridge, casatoria lui cu Kate Middleton a atras atentia lumii, iar acum are doi copii cu ea si al treilea in asteptare.

Brian Acton, co-fondatorul...
Citeste si: De ce a plecat co-fondatorul WhatsApp de la Facebook

cei mai puternici milenari

Sursa foto: Shutterstock/ Featureflash Photo Agency

8. Jigme Khesar Namgyel Wangchuck (37 de ani) este regele Bhutanului. Regele este recunoscut ca fiind iubit de popor si ca a reusit sa combine traditionalul cu modernul in timpul conducerii sale.

7. Seicul Tamim bin Hamad Al Thani (37 de ani), este emirul Qatarului. Liderul a preluat conducerea natiunii cand avea 33 de ani, dupa abdicarea tatalui sau.

Rau-platnicii Romaniei: ce...
Citeste si: Rau-platnicii Romaniei: ce judet sta cel mai prost la plata creditelor

cei mai puternici milenari

Sursa foto: Shutterstock/ 360b

5-6. Ivanka Trump (35 de ani) si Jared Kushner (36 de ani) sunt fiica si ginerele presedintelui Donald Trump. Cei doi sunt printre cei mai apropiati consilieri ai presedintelui.

cei mai puternici milenari

Top 5 videoproiectoare de...
Citeste si: Top 5 cele mai bune videoproiectoare pentru un sistem de home cinema

Sursa foto: Shutterstock/ a katz

4. Sebastian Kurz (31 de ani) este liderul Partidului Popular Austriac Conservator si se asteapta sa devina urmatorul cancelar al Austriei. Daca va prelua functia de cancelar, va deveni cel mai tanar lider national din lume.

cei mai puternici milenari

(Kurz in dreapta) Sursa foto: Shuttestock/Golden Brown

3. Mark Zuckerberg (33 de ani) este fondatorul si CEO-ul Facebook. Reteaua de socializare condusa de Zuckerberg este folosita de miliarde de oameni si l-a transformat in a cincea cea mai bogata persoana din lume.

cei mai puternici milenari

Sursa foto: Shuttestock/ Frederic Legrand - COMEO

2. Mohammad bin Salman (32 de ani) este printul mostenitor al Arabiei Saudite si succesorul regelui. In prezent, el este ministrul apararii si a introdus un plan de restructurare a economiei tarii.

1. Kim Jong Un ( 33 de ani) este liderul Coreei de Nord. El a fost la putere de la moartea tatalui sau (2011) si a lucrat pentru extinderea programului de arme nucleare al tarii, castigand si mai multa notorietate in ultimile sale conflicte cu Trump.

cei mai puternici milenari

Sursa foto: Shutterstock/ aisvector

Sursa foto: Shutterstock/ Mr Pics