Internship-urile sunt o ocazie pentru studenti de a se implica in proiecte reale de business, care le vor aduce competentele necesare pentru startul lor in cariera. In perioada iulie-august 2018, eMAG va derula un program de internship platit pentru cei care vor sa lucreze in ecommerce.

Programul eMAG Talent Internship le ofera tinerilor 39 de pozitii, dintre care 31 de roluri in echipa eMAG in departamentele: Technology, Platforms (Marketplace, Web&Mobile, Commercial), Commercial si Finance, iar 8 roluri in echipa Fashion Days, in departamentele: Technology, Content Production si Marketing.

Majoritatea pozitiilor sunt disponibile in Bucuresti, dar tinerii din Iasi si Craiova pot participa in program in centrele locale eMAG de dezvoltare software.

In cele doua luni de internship platit, studentii isi vor dezvolta competentele tehnice si soft. Fiecare dintre ei va avea un mentor cu experienta din companie si va fi implicat intr-un proces de invatare formala si on the job. In afara de taskurile de business, internii vor beneficia si de un program de training si vor construi proiecte reale alaturi de mentori si colegi, pe care le vor prezenta la sfarsitul celor doua luni. Cei mai buni dintre ei vor avea ocazia sa ramana in echipa si sa isi continue dezvoltarea.

Am invatat ce inseamna sa fii Business Analyst, Project Manager, Scrum Master si am inteles cat de importanta este comunicarea in cadrul unui proiect si a unei echipe. „Comunicare” si „organizare” sunt doua cuvinte cheie pentru a duce la bun sfarsit un proiect

Mihaela Niculae, fost intern, actual angajat al eMAG

Inscrierile in programul de internship se fac in perioada 24 aprilie - 18 mai 2018. Toti candidatii intra intr-un proces de selectie, care cuprinde mai multe etape: formular online, teste de logica si de specialitate, interviuri individuale sau de grup.

Citeste si: Cum isi pregateste eMAG viitorii lideri si cum ii motiveaza sa ramana cat mai mult in companie?

Sursa foto: racorn, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri