Programul eMAG Talent Internship le ofera tinerilor 39 de pozitii, dintre care 31 de roluri in echipa eMAG in departamentele: Technology, Platforms (Marketplace, Web&Mobile, Commercial), Commercial si Finance, iar 8 roluri in echipa Fashion Days, in departamentele: Technology, Content Production si Marketing.

Majoritatea pozitiilor sunt disponibile in Bucuresti, dar tinerii din Iasi si Craiova pot participa in program in centrele locale eMAG de dezvoltare software.

In cele doua luni de internship platit, studentii isi vor dezvolta competentele tehnice si soft. Fiecare dintre ei va avea un mentor cu experienta din companie si va fi implicat intr-un proces de invatare formala si on the job. In afara de taskurile de business, internii vor beneficia si de un program de training si vor construi proiecte reale alaturi de mentori si colegi, pe care le vor prezenta la sfarsitul celor doua luni. Cei mai buni dintre ei vor avea ocazia sa ramana in echipa si sa isi continue dezvoltarea.

Am invatat ce inseamna sa fii Business Analyst, Project Manager, Scrum Master si am inteles cat de importanta este comunicarea in cadrul unui proiect si a unei echipe. „Comunicare” si „organizare” sunt doua cuvinte cheie pentru a duce la bun sfarsit un proiect

eMAG Black Friday 2018: Ce...
Citeste si: eMAG Black Friday 2018: Ce produse vor fi la reducere anul acesta

Mihaela Niculae, fost intern, actual angajat al eMAG

Inscrierile in programul de internship se fac in perioada 24 aprilie - 18 mai 2018. Toti candidatii intra intr-un proces de selectie, care cuprinde mai multe etape: formular online, teste de logica si de specialitate, interviuri individuale sau de grup.

Citeste si: Cum isi pregateste eMAG viitorii lideri si cum ii motiveaza sa ramana cat mai mult in companie?

Violeta Luca este noul...
Citeste si: Violeta Luca este noul General Manager al Microsoft Romania

Sursa foto: racorn, Shutterstock