Directorul general Synevo Romania, numit lider pe cinci piete din Europa de Est

Laurentiu Luca, director general Synevo Romania, a fost numit managing director pentru Europa de Sud Est, pozitie din care va coordona activitatea lantului de laboratoare medicale si centre de recoltare din cinci piete, respectiv Romania, Bulgaria, Republica Moldova, Serbia si Georgia. Synevo este in acest moment unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale de laborator din Romania si din Estul Europei.

"Laboratorul Central Synevo, lansat in 2010 in apropiere de Bucuresti, in urma unei investitii de aproape 10 milioane de euro, a fost gandit inca de la inceput ca un hub regional. Romania devine astfel centrul activitatilor Synevo din Europa de Sud Est”, a declarat Laurentiu Luca, director general Synevo Romania.

Laurentiu Luca are o experienta vasta in dezvoltarea si administrarea afacerilor din domeniul sanatatii. Incepand cu anul 2016, el ocupa functia de director general al Synevo Romania, unul dintre lideri la nivel national, parte a diviziei Servicii de Diagnostic din Medicover. Laurentiu Luca s-a alaturat companiei in anul 2010, ca director regional si pentru dezvoltare in regiunea Balcanilor, fiind responsabil de dezvoltarea Synevo in Moldova, Serbia si Bulgaria.

Laurentiu este absolvent al Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii „Ovidius” din Constanta si detine un master in Administrarea Afacerilor de la The Open University, Marea Britanie.

Synevo, care face parte din Medicover, ofera peste 2.000 de tipuri de analize uzuale si avansate in toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. Compania administreaza o retea nationala de 16 laboratoare si 90 de centre de recoltare a probelor biologice si realizeaza peste 13 milioane de teste pe an.

Citeste si:
LISTA centrelor de recoltare probe pentru teste Real Time PCR din...
Synevo recoltează probe...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri