Echipele puternice au nevoie de lideri puternici. Generatiile diverse din piata muncii vin cu cerinte diferite. Piata se schimba, provocarile se schimba, transformarile rapide devin parte din rutina zilnica. Cum le facem fata? Cum crestem echipe de succes? Exista modele de succes? Cum arata liderul perfect de astazi si de maine? Vom cauta raspunsuri la aceste intrebari in cadrul conferintei WS2GROW, organizata de wall-street.ro, in parteneriat cu Lugera si Colliers International.

WS2GROW isi propune sa creeze un spatiu de dezbateri intre specialisti in domeniul resurselor umane, traineri, specialisti in coaching sau mentoring si directori de HR sau antreprenori. Vom incerca sa aflam care sunt cele mai potrivite metode de dezvoltare personala si cum poate fiecare organizatie sa isi dezvolte echipe puternice si lideri inspiratori, avand in vedere necesitatea tot mai acuta a dezvoltarii angajatilor, de la baza la varf, imediat dupa recrutare. Vom pune accent pe discutii despre beneficii cautate de angajati si despre solutii care sa avantajele si angajatorul.

Participa GRATUIT la conferinta - inscrie-te aici.

Primul panel va fi o dezbatere pe aceste teme, cu speakeri precum Cristina Savuica, Chief Happiness Officer Lugera, Daniel Mischie, CEO City Grill, Dorin Bodea, general manager Result Development, Mihaela Feodorof, owner Yourway Life & Career Coaching, George Didoiu, Director asociat Departamentul Birouri, Andrei Dragu Business Development Director V8 Interactive.

In a doua parte a evenimentului, va invitam la un workshopul "Securizarea talentelor", powered by Academia de HR si sustinut de Sorin Faur, fondator Academia de HR.

Mai toate companiile arata ca una dintre cele mai importante probleme cu care se confrunta in ziua de astazi este lipsa de personal, deficitul de talente care se reflecta in timpul lung necesar pentru recrutare respectiv in fluctuatia de angajati, ca urmare a faptului ca oamenii sunt sistematic abordati cu noi si noi oferte de angajare de la competititia directa sau de la alti jucatori in piata. Retentia si securizarea talentelor trebuie sa reprezinte o prioritate pentru companii si antreprenori intocmai precum avem grija ca banii nostri sa fie in siguranta intr-un seif sau cont de banca.

Participa GRATUIT la conferinta - inscrie-te aici.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri