Intr-o lume din ce in ce mai interconectata si avansata tehnologic, locurile de munca si oportunitatile de cariera sunt extrem de variate, scrie Goabroad.com. Tot mai multe companii isi dau seama de avantajele oferite de munca la distanta, iar angajatii nu se dau inapoi din a lucra de oriunde pot gasi o conexiune la WIFI si sansa de a duce un trai decent. Unele orase au imbratisat foarte repede aceasta viziune si ofera o multitudine de locuri de munca pentru expati. Asadar, va puteti planifica o eventuala relocare cu ajutorul ponturilor noastre cu cele mai bune 10 orase in care sa lucrezi in 2019.

10. Copenhaga

Micuta si cocheta Copenhaga este un loc foarte „fierbinte” in randul expatilor. Acest centru urban, cultural si bike-friendly va ofera acces direct la una dintre cele mai vechi, dar puternice culturi nord-europene.

Domenii in care puteti gasi locuri de munca: jurnalism, media, sport.

9. Praga

Visati sa traiti printre castele si peisaje superbe? Atunci este timpul sa va indepliniti fanteziile copilariei si sa cautati un job in Praga, un oras modern cu un centru vechi desprins din basme.

Domenii in care puteti gasi locuri de munca: educatie, turism.

8. Auckland

Exista o mutime de lucruri care va pot inspira in Auckland. Auckland este unul dintre cele mai bune orase pentru expati in 2019 datorita accesului sau la natura, calitatii ridicate a vietii si a varietatii de pe piata muncii.

Domenii in care puteti gasi locuri de munca: agricultura, HoReCa, turism.

7. Dubai

„Inaltul” Dubai este unic! Sunt foarte putine orasele care sa imbine atat de bine traditia cu opulenta. Acest oras insemana o relocare destul de indepartata, dar si accesul la o lume ulta-moderna.

Domenii in care puteti gasi locuri de munca: turism, educatie (unele dintre cele mai bine platite job-uri la nivel mondial).

6. Berlin

Edgy. Grungy. Artsy. Acest oras este Germania, asa cum nu ati mai vazut-o si nu dezamageste. De la descoperirea istoriei vii in zidurile publice, pana la posibilitatea de a-ti face ciocolata customizata, Berlinul te va face sa revii de fiecare data.

Domenii in care puteti gasi locuri de munca: turism, energie regenerabila, educatie.

5. Vancouver

Nu se poti gandi la Vancouver fara sa ai in minte un oras modern si minunatele sale paduri. Daca esti pasionat de ski, kayaking sau iti plac vinurile, Vancouver este locul ideal in care sa lucrezi in 2019.

Domenii in care puteti gasi locuri de munca: turism, sanatate, finante.

4. New York

Experienta de expat in New York este tot ceea ce ti-ai putea dori. „Orasul lumii”, asa cum i se mai zice, iti ofera oportunitati greu de concurat.

Domenii in care puteti gasi locuri de munca: finante, turism, educatie.

3. Londra

Caminul a peste 270 de nationalitati, Londra este un adevarat oras global, similar New York-ului. Acest oras este foarte pregatit pentru expati, oferind o incursiune temeinica in trecutul sau si un plan solid pentru un viitor inspirational.

Domenii in care puteti gasi locuri de munca: arta, moda, finante, educatie.

2. Melbourne

Amplasat in partea sudica a continentului, Melbourne este fiica adolescenta si eleganta a Australiei. Si un Paradis al expatilor! De exemplu, stiati ca Melbourne are sarbatori legale pentru anumite evenimente sportive? Daca va place sa vizionati fotbal sau curse de cai, acest lucru este minunat pentru voi.

Domenii in care puteti gasi locuri de munca: educatie, sport, tehnologie.

1. Seoul

Seoul se afla de ceva vreme in topul oraselor pentru expati. Acest oras reprezinta o forta importanta pentru tehnologii emergente, moda si design.

Domenii in care puteti gasi locuri de munca: industrie, arta, turism.

Sursa informatii: www.goabroad.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri