De 8 Martie, companiile vor acorda cu 10% mai multe tichete cadou fata de anul trecut

Vanzarile de tichete cadou pentru 8 Martie vor creste cu 10% in 2019 fata de anul trecut, pastrand tendinta de crestere din ultimii ani. 14% dintre angajatorii privati care si-au recompensat angajatii in 2018 cu tichete cadou au acordat acest beneficiu si de 8 Martie.

De 8 Martie, angajatele se pot bucura de o surpriza in plus din partea angajatorilor, acestia avand optiunea de a le oferi un cadou personalizat sub forma de tichete cadou. Acestea vin insotite de beneficii financiare atat pentru angajator, cat si pentru angajate, pentru ca sunt scutite de contributii sociale si de impozitul pe venit pana la valoarea de 150 de lei de persoana.

Conform datelor Up Romania, Ziua Internationala a Femeii a devenit un eveniment tot mai important pentru angajatorii interesati de motivarea si recompensarea colegelor. In prezent, tichetele cadou pentru acest eveniment reprezinta 4% din totalul anual de tichete cadou acordate salariatilor ca beneficiu social.

Cifrele din ultimii ani arata o crestere constanta a volumelor de tichete cadou acordate cu ocazia zilei de 8 Martie. Astfel, incepand din 2016, cresterea anuala a vanzarilor de tichete cadou oferite de Ziua Femeii a crescut cu aproximativ 10% pe an.

"Pentru acest an, estimam ca vanzarile de tichete cadou pentru 8 Martie vor creste cu 10% fata de anul trecut, pastrand tendinta de crestere din ultimii ani. Acest lucru confirma ca, pe o piata a muncii extrem de competitiva si cu provocari serioase pentru retentia angajatilor performanti, tichetul cadou este un instrument eficient si modern de motivare, recompensare si loializare. Acordarea de tichete cadou este un gest memorabil, care aduce multa bucurie si apreciere in randul femeilor, cu ocazia zilei de 8 Martie", a declarat Elena Pap, director general Up Romania.

Citeste si:
COVID-19 | Firea promite câte 1.000 de euro pentru cei care vor...
Gabriela Firea promite...

Citeste si: Elena Pap, Up Romania, despre cum a transformat digitalizarea piata tichetelor de masa


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri