Adobe Romania a depasit pragul de 600 de angajati si are in prezent 100 de pozitii deschise pentru recrutarea de noi membri in echipa. Prin pozitiile deschise, compania vizeaza atragerea de specialisti din zona tehnica si de inginerie software.

Adobe Romania este cel mai mare centru de Research & Development (R&D) al Adobe din zona EMEA, iar echipele locale sunt specializate in solutii de Cloud Computing, Big Data si design grafic. Produsele dezvoltate de echipele din Bucuresti sunt solutii de top pe pietele pe care le acopera si fac parte din diviziile Digital Experience si Digital Media ale Adobe.

"Expertiza si pregatirea celor pe care ii cooptam in echipa locala a permis campusului din Bucuresti sa se dezvolte catre zonele de Cloud Computing si Big Data, precum si sa aducem si sa pastram in Romania dezvoltarea si cercetarea pentru produse recunoscute ale Adobe, cum ar fi Adobe Analytics, Adobe Advertising Cloud, Adobe XD, Adobe Experience Platform. Inginerii nostri au ocazia sa inoveze si sa lucreze cu tehnologii noi si interesante, precum si sa interactioneze cu clienti internationali de anvergura. Cele 100 de pozitii deschise sunt atat pentru juniori, cat si pentru seniori, care asigura un mix ideal pentru echipe de produs software", a declarat Cris Radu, seful Adobe Romania.

Cele mai apreciate beneficii ale angajatilor Adobe

Rata de retentie a angajatilor din cadrul Adobe Romania se apropie de 90%, un procent ridicat atat in raport cu media pietei de IT din Romania, dar si comparativ cu alte campusuri ale Adobe. Fidelizarea angajatilor se realizeaza prin crearea unui mediu de lucru orientat catre colaborare si performanta, precum si prin incurajarea echilibrului viata personala–activitate profesionala, a diversitatii si responsabilitatii sociale.

Conform studiului Aon Hewitt la care au raspuns angajati ai Adobe Romania, cele mai apreciate beneficii ale angajatilor Adobe sunt pachetele de actiuni oferite la angajare sau pentru performanta anuala si programele de economisire prin achizitie de actiuni la preturi preferentiale, decontul activitatilor pentru un stil de viata activ (abonamente sala, echipament sportiv, de fitness), training-urile din campus si accesul la conferinte specializate, locale sau internationale. De asemenea, angajatii au apreciat de posibilitatea de a lucra impreuna cu colegi foarte pregatiti si motivati, la proiecte interesante si provocatoare.

In prezent, echipa Adobe Romania are un procent de 30% femei, iar varsta medie a angajatilor este 33 ani, in timp ce vechimea medie in organizatie este de 4 ani.

"Adobe Romania sustine cresterea numarului de femei care activeaza in domeniul IT si face demersuri constante in acest sens. Estimam ca in Romania proportia femeilor in domeniu, in pozitii tehnice, este sub 15%, ceea ce duce la un dezechilibru si un pool de talent neexploatat, de care firmele IT au nevoie pentru a creste productivitatea si gradul de inovatie, in special in echipele de produse software. Dincolo de cultura organizationala orientata catre diversitate, Adobe colaboreaza cu Universitatea Politehnica Bucuresti in actiuni intreprinse pentru a atrage fetele in facultatile tehnice, precum si cu organizatii de profil, alaturi de care desfasuram evenimente pentru comunitatea de femei din IT", a mai spus Cris Radu.

Citeste si: Romania, a doua tara UE cu cele mai multe femei specialisti IT

Sursa foto: Adobe Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri