Mihai Stanescu, coach: Guvernul TREBUIE sa ia masuri anti-abuz si anti-coruptie

Romania are nevoie de politicieni care sa ia masuri impotriva abuzurilor si coruptiei, cat mai repede, sustine unul dintre pionierii in coaching din Romania, Mihai Stanescu. El crede ca orice abuz facut de fiecare dintre romani nu face decat sa duca la coruptie.

"Nu cred deloc in ciclul abuz-coruptie: prin orice abuz pe care il facem, generam fenomenul compensatoriu al coruptiei. Acest ciclu este pentru mine un adevarat «dusman personal» al mentalitatii general acceptate (chiar si de cei care sunt extrem de vocali in aceste timpuri, vazandu-se campioni ai unor valori morale)", a declarat pentru wall-street.ro Mihai Stanescu, unul dintre primii specialisti in coaching din Romania si fondator al companiei RoCoach.

Acesta subliniaza ca asteapta de la Guvernul Romaniei sa ia masuri anti-abuz si anti-coruptie.

"In general, masuri anti-abuz si anti-coruptie. Este binecunoscut faptul ca o cantitate enorma din bugetul nostru se redirectioneaza in scopuri ilicite. Asadar, intarirea controlului pe buget ar fi cea mai importanta", a precizat Stanescu.

Tot el a adaugat ca in prezent este benefica orice masura care sustine educatia, la orice nivel.

Citeste si:
Mihai Stanescu: Traim in "mai multe Romanii". De ce?
Mihai Stanescu: Traim in "mai...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

Si nu in ultimul rand, incurajarea aparitiei si dezvoltarii de afaceri locale, pentru a genera valoare adaugata la baza sistemului economic

Interviul complet va fi publicat in Anuarul Wall-Street.ro “30 de ani de capitalism”.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri