Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj au efectuat, la sfârşitul săptămânii trecute, controale la mai mulţi angajatori din municipiul Târgu Jiu care au peste 99 de salariaţi pentru verificarea implementării măsurilor dispuse în vederea reducerii riscului de infectare cu coronavirus.

Potrivit unui comunicat de presă remis, marţi, de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Neli Matei, controalele au fost efectuate atât la persoane juridice private, cât şi de stat, inclusiv la sediile celui mai mare producător de energie electrică pe bază de cărbune din Oltenia, scrie Agerpres.

"Inspectorii de muncă din cadrul Serviciului Securitate şi Sănătate în Muncă au efectuat, vineri, 23 de controale la tot atâţia angajatori din municipiul Târgu-Jiu, cu un număr de peste 99 de salariaţi, pentru verificarea decalării programului de lucru pentru personalul care foloseşte transportul public în comun pe timpul deplasării la şi de la locul de muncă, precum şi a implementării măsurilor dispuse în vederea reducerii riscului de contaminare cu coronavirus. În timpul acţiunilor nu au fost depistate neconformităţi. Astfel de controale vor fi o constantă în activitatea instituţiei în această perioadă", a declarat, citat în comunicatul de presă, inspectorul şef al ITM Gorj, George Octavian Romanescu.

Sursa foto: Shutterstock.com


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Citește și
Biroul tău de acasă: Opt trucuri pentru lucratul de acasă
Setari Cookie-uri