Protest la Ministerul Dezvoltării. Sute de angajați au fost concediați de pe o zi pe alta, unii cu preaviz, alții fără

Mai mulți angajați de la Ministerul Dezvoltării au protestat nemulțumiți de disponibilizările care se fac în această perioadă. Ministrul Ion Ștefan spune că în acest moment sunt 1.020 de angajați, iar după disponibilizări vor rămâne 765.

Mai mulți angajați nemulțumiți s-au adunat marți dimineață în fața Ministerului Dezvoltării. Oamenii spun că s-au trezit de pe o zi pe alta cu preavize.

"Am primit documentul că trebuie să plec acasă și nu mi se pare normal să plec acasă dintr-o instituție unde eu lucrez și mi-am desfășurat toată activitatea. Ieri am fost informați că trebuie să plecăm acasă, să dăm concurs... oameni cu familii acasă, cu copii mici", spune o angajată, care adaugă că lucrează în instituție de 15 ani, scrie Digi24.

"Am preferat să așteptăm să coboare domnul ministru să ne explice și nouă criteriile după care a făcut această reorganizare, cum a decis dumnealui cine pleacă, cine rămâne și cine se prezintă la examen.

Unii am primit direct preaviz, alții notificare că vor concura pe posturi, dar nu se știe pe câte, iar alții nu au primit nimic. Vrem să știm care este criteriul de departajare.

Citeste si:
Elevii protestează la Guvern și cer soluții pentru noul an școlar...
Elevii protestează la Guvern...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Noi care facem evaluarea și contractarea suntem 15 oameni. Gestionăm 350 de proiecte. Făcând o împărțire, ce înseamnă 350 de proiecte la 15 oameni? Ce rezultat i-a dat domnului ministru?", adaugă un bărbat.

Sursa foto: shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri