Anei Krasovschi, directoarea de Resurse Umane a Carrefour pleacă din companie după 20 de ani

Carrefour România anunță plecarea Anei Krasovschi, directoarea departamentului de Resurse Umane și membră în Comitetul Executiv, începând cu data de 1 august 2020, după mai mult de 20 de ani petrecuți în companie.

De când s-a alăturat Carrefour, în 2000, înainte de deschiderea primului hipermarket din România, ea a condus echipa de Resurse Umane.

Ana Krasovschi a dezvoltat și implementat strategia de Resurse Umane pentru toate liniile de business ale Carrefour România. De-a lungul timpului, a avut o contribuție la creșterea afacerii, remodelând complet procesele de Resurse Umane din zona de management al talentelor sau de învățare și dezvoltare.

„Vreau să îi mulțumesc Anei pentru angajamentul ei de a face din Carrefour România un loc de muncă extraordinar și să îi urez mult succes în continuare în viața profesională", a decșlarat Jean Richard de Latour, CEO Carrefour România.

Până la numirea unui înlocuitor permanent, Irina Chende, directoarea Reward și Dezvoltare Resurse Umane va asigura managementul interimar al departamentului.

Citeste si:
VIDEO Noi experiențe de shopping: cumpărături pe bază de comandă...
VIDEO Carrefour și Google au...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

Grupul Carrefour are peste 10.100 de magazine în 34 de țări. În România, retailerul are peste 360 de magazine.

Sursa foto: Carrefour România

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri