Anei Krasovschi, directoarea de Resurse Umane a Carrefour pleacă din companie după 20 de ani

Carrefour România anunță plecarea Anei Krasovschi, directoarea departamentului de Resurse Umane și membră în Comitetul Executiv, începând cu data de 1 august 2020, după mai mult de 20 de ani petrecuți în companie.

De când s-a alăturat Carrefour, în 2000, înainte de deschiderea primului hipermarket din România, ea a condus echipa de Resurse Umane.

Ana Krasovschi a dezvoltat și implementat strategia de Resurse Umane pentru toate liniile de business ale Carrefour România. De-a lungul timpului, a avut o contribuție la creșterea afacerii, remodelând complet procesele de Resurse Umane din zona de management al talentelor sau de învățare și dezvoltare.

„Vreau să îi mulțumesc Anei pentru angajamentul ei de a face din Carrefour România un loc de muncă extraordinar și să îi urez mult succes în continuare în viața profesională", a decșlarat Jean Richard de Latour, CEO Carrefour România.

Până la numirea unui înlocuitor permanent, Irina Chende, directoarea Reward și Dezvoltare Resurse Umane va asigura managementul interimar al departamentului.

Citeste si:
VIDEO Noi experiențe de shopping: cumpărături pe bază de comandă...
VIDEO Carrefour și Google au...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Grupul Carrefour are peste 10.100 de magazine în 34 de țări. În România, retailerul are peste 360 de magazine.

Sursa foto: Carrefour România

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri