Top 5 beneficii dorite de către candidați de la angajatori. Românii vor să li se deconteze cheltuielile pentru electricitate și internet

În perioada August-Septembrie 2020 Catalyst Solutions împreună cu Impact Hub Bucharest a lansat studiul „State of Remote Work” care prezintă percepția angajaților și angajatorilor din România asupra muncii la distanță.

Printre principalele provocări ale acestei perioade se află și pachetul de beneficii pe care companiile le oferă angajaților, în conformitate cu noile nevoi apărute odată cu munca remote. Întrebați care sunt beneficiile pe care și le-ar dori de la angajatori, majoritatea candidaților consideră că au nevoie de beneficii mai bine adaptate noului stil de muncă de la distanță. Astfel, peste 50% dintre aceștia cred că angajatorul ar trebui să îi ajute să își îmbunătățească spațiul personal de lucru.

Candidații vor să li se deconteze cheltuielile de electricitate și internet

Acoperirea parțială sau totală a cheltuielilor pentru electricitate sau internet este o altă așteptare foarte înâlnită între răspunsurile candidaților la studiu. De asemenea putem spune că întâlnirile, atât cu manageri, cât și cu echipa ajută angajații să-și mențină obiectivele clare și să le ușureze sarcinile. O comunicare cât mai clară și acordarea unui program cât mai flexibil par să mențină angajații încrezători și motivați. Accesul la serviciile de well-being oferite de angajatori, precum consilierea sau psihoterapia constituie un alt beneficiu care crește încet în așteptările candidaților.

Citeste si:
Salariile din România: creștere, scădere sau stabilitate?
Analiză: Cum au evoluat...

Sursa foto: Pexels


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri