După ce angajații de la Morgan Stalney au fost zilele trecute amenințati cu tăieri de salarii dacă nu se vor prezenta la birou și dacă vor mai continua să lucreze remote, liderii băncii au venit, de această dată cu o nouă regulă impusă: primește la birou doar angajații complet vaccinați.

Morgan Stanley intenționează practic să interzică accesul tuturor angajaților, dar și a vizitatorilor la birourile sale din New York, cu excepția cazului în care sunt vaccinați complet împotriva COVID-19, anunță Business Insider.

„Începând cu 12 iulie 2021, accesul în clădirile Morgan Stanley din New York și Westchester va fi condiționat de vaccinarea completă pentru toți angajații, colaboratorii, clienții și vizitatorii”, a declarat directorul de HR Mandell Crawley într-un comunicat.

Un purtător de cuvânt al Morgan Stanley a confirmat toate aceste detalii pentru Business Insider.

Odată ce politica va intra în vigoare, angajații care nu demonstrează că s-au vaccinat complet, vor pierde accesul în clădire, mai notează sursa citată.

Nu se cunoaște deocamdată până când intenționează Morgan Stanley să mențină politica în vigoare, dacă angajații pot solicita o scutire din orice motiv sau dacă banca intenționează să implementeze o politică similară.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri