După ce angajații de la Morgan Stalney au fost zilele trecute amenințati cu tăieri de salarii dacă nu se vor prezenta la birou și dacă vor mai continua să lucreze remote, liderii băncii au venit, de această dată cu o nouă regulă impusă: primește la birou doar angajații complet vaccinați.

Morgan Stanley intenționează practic să interzică accesul tuturor angajaților, dar și a vizitatorilor la birourile sale din New York, cu excepția cazului în care sunt vaccinați complet împotriva COVID-19, anunță Business Insider.

„Începând cu 12 iulie 2021, accesul în clădirile Morgan Stanley din New York și Westchester va fi condiționat de vaccinarea completă pentru toți angajații, colaboratorii, clienții și vizitatorii”, a declarat directorul de HR Mandell Crawley într-un comunicat.

Un purtător de cuvânt al Morgan Stanley a confirmat toate aceste detalii pentru Business Insider.

Odată ce politica va intra în vigoare, angajații care nu demonstrează că s-au vaccinat complet, vor pierde accesul în clădire, mai notează sursa citată.

Citeste si:
Amazon va angaja 150.000 de persoane pentru perioada sărbătorilor
Amazon va angaja 150.000 de...

Nu se cunoaște deocamdată până când intenționează Morgan Stanley să mențină politica în vigoare, dacă angajații pot solicita o scutire din orice motiv sau dacă banca intenționează să implementeze o politică similară.

Sursa foto: Unsplash

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri