De multe ori, când ne gândim la viitor, singura certitudine pare să fie incertitudinea. Dacă ne raportăm la munca de acasă, nimeni nu s-ar fi gândit în 2019 că acest sistem de muncă remote va fi adoptat la scară largă, iar companiile vor oferi acest lucru care o necesitate și nu ca un beneficiu. Aproape toate domeniile de activitate au suferit modificări, prin prisma crizei sanitare care încă nu s-a încheiat în multe state. În toată această impredictibilitate, se conturează, totuși, câteva sectoare importante, care vor fi la mare căutare și în 2022, potrivit Forbes.com.

Există cinci domenii „fierbinți” din piața muncii care vor trebui să absoarbă permanent personal nou și să ofere servicii și produse de calitate. Prin urmare, dacă iei în calcul o schimbare de carieră pentru 2022, iată un top cinci cu domeniile de activitate care vor fi la mare căutare în 2022.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri