CEO-ul lanțului de fast food McDonald's, Chris Kempczinski, a avertizat cu privire la posibile disponibilizări de personal în cadrul companiei, în ciuda faptului că 2022 a fost un an bun pentru aceasta.

Anunțul vine în contextul unei eficientizări a operațiunilor, dar și a unei preocupări mai mari pentru inovație, conform Business Insider.

"Vom evalua rolurile pe care le au angajații în anumite sectoare ale organizației, astfel că vor exista discuții și decizii dificile începând de la acel moment", a declarat Kempczinski conform aceleiași surse.

Acesta a adăugat de asemenea faptul că, deși Mc Donald's operează "la un nivel înalt", totuși s-ar putea descurca și mai bine.

Conform șefului companiei, de altfel, inovațiile ar urma să fie accelerate mai mult ca niciodată, declarând faptul că dacă nu ești "verde" și, în același timp, "pe creștere", atunci ești "terminat" și, practic, "putred".

Chris Kempczinski nu s-a oprit însă aici și a mai adăugat faptul că anumite inițiative deja aflate în derulare vor fi de-prioritizate, în vreme ce altele vor fi oprite de-a dreptul.

Aceste anunțuri vin în contextul în care, în ultimul trimestru, vânzările companiei au crescut cu 6% în SUA, ceea ce a marcat al nouălea trimestru consecutiv de creștere al Mc Donald's.

Sursa foto: Shutterstock / Jen Wallace

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri