Mega Image va ajunge la 5 noi magazine deschise in ianuarie

Lantul de magazine Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, a deschis pe data de 20 ianuarie un supermarket pe soseaua Stefan cel Mare din Capitala.

Acesta este al patrulea magazin Mega Image inaugurat in 2012, dupa ce anul trecut compania si-a extins reteaua din Romania cu 33 de unitati operate sub brandul Mega Image si Shop & Go.

Magazinul din soseaua Stefan cel Mare are o suprafata de vanzare de aproximativ 215 de metri patrati, potrivit unui comunicat de presa emis de Mega Image.

In total, Mega Image detine in prezent 100 de magazine sub marcile Mega Image (supermarketuri) si 9 unitati Shop & Go (magazine de proximitate).

Pana la sfarsitul lunii ianuarie, Mega Image va mai deschide un magazin. Astfel, Mega Image va ajunge la 5 noi magazine deschise in prima luna din 2012.

Compania a renuntat anul trecut la brandul Red Market, cele 11 magazine de discount operate sub aceasta denumire fiind transformate in supermarketuri Mega Image.

Tot in 2011, Mega Image a achizitionat si cele trei supermarketuri G'market din Bucuresti. Primele doua unitati foste G'market (cele din zona Obor/Colentina, respectiv Bucuresti Mall) au fost redeschise deja, urmand ca cea din Plaza Romania sa fie inaugurata la inceputul acestui an.

Vezi aici cate magazine noi au deschis primii 10 retaileri de pe piata romaneasca in 2011.

Sursa foto: Agerpres.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri