Compania Adrem Invest Bucuresti va incepe constructia termocentralei de peste 60 milioane euro de la Suceava in aprilie, cu doua luni mai tarziu fata de planul initial, din cauza ca inca nu a finalizat detaliile tehnice, au declarat miercuri reprezentantii companiei de inginerie tehnologica, scrie Mediafax.
"Suntem in curs de semnare a contractului de finantare. Trebuia sa incepem lucrarile de constructie in februarie, dar vom incepe in aprilie, pentru ca inca se lucreaza la conceptul tehnic", a declarat presedintele companiei, Adrian Bodea, intr-o conferinta de presa.

Finantarea lucrarilor va fi asigurata printr-un credit de la UniCredit. Termocentrala va produce energie electrica si termica.

Primaria orasului Suceava a selectat Adrem Invest pentru derularea acestui proiect in 2010, prin licitatie.

Potrivit lui Bodea, unitatea de productie a energiei va utiliza doar biomasa pentru productia energiei, nu si gazele naturale, asa cum era prevazut initial.

Pe langa acest proiect, compania are in lucru doua studii de fezabilitate pentru realizarea a doua parcuri fotovoltaice de peste 10 MW in Buzau si Alba. Dupa ce vor fi realizate, cele doua parcuri fotovoltaice vor fi vandute, a afirmat vicepresedintele Adrem Invest, Corneliu Bodea.

Adrem Invest are patru divizii specializate in ingineria proceselor, automatizari, servicii integrate si energii regenerabile.

Compania are trei asociati persoane fizice, respectiv Adrian Bodea (45%), Corneliu Bodea (45%) si Andreia Mihaela Beatrice Bodea (10%).

Sursa foto: Hidroelectrica

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri