Firma elvetiana este specializata in engineering. Tranzactia a presupus si preluarea filialei MTAG din SUA, se arata intr-un comunicat al Adrem Invest, scrie Mediafax.

"Aceasta achizitie face parte din strategia de extindere a companiei la nivel mondial pe piata industriala si consolideaza totodata pozitia Adrem Invest pe piata de profil", a declarat intr-un comunicat Adrian Bodea, actionar si presedinte Adrem Invest.

Adrem Invest estimeaza o cifra de afaceri de 171,7 milioane lei in acest an, in crestere cu peste 37% comparativ cu 2011. Ponderea cea mai mare in cifra de afaceri revine operatiunilor din Romania, cu 148,6 milioane lei, diferenta reprezentand vanzarile derulate la nivel international.

In ceea ce priveste ponderea fiecarei divizii din portofoliul Adrem Invest, 45% din cifra de afaceri pe 2012 revine Diviziei Servicii Integrate, 41% apartine Diviziei SCADA & Automatizari, in timp ce Divizia Ingineria Proceselor inregistreaza 14%.

Compania are trei asociati persoane fizice, respectiv Adrian Bodea (45%), Corneliu Bodea (45%) si Andreia Mihaela Beatrice Bodea (10%).