Firma elvetiana este specializata in engineering. Tranzactia a presupus si preluarea filialei MTAG din SUA, se arata intr-un comunicat al Adrem Invest, scrie Mediafax.

"Aceasta achizitie face parte din strategia de extindere a companiei la nivel mondial pe piata industriala si consolideaza totodata pozitia Adrem Invest pe piata de profil", a declarat intr-un comunicat Adrian Bodea, actionar si presedinte Adrem Invest.

Adrem Invest estimeaza o cifra de afaceri de 171,7 milioane lei in acest an, in crestere cu peste 37% comparativ cu 2011. Ponderea cea mai mare in cifra de afaceri revine operatiunilor din Romania, cu 148,6 milioane lei, diferenta reprezentand vanzarile derulate la nivel international.

Citeste si:

In ceea ce priveste ponderea fiecarei divizii din portofoliul Adrem Invest, 45% din cifra de afaceri pe 2012 revine Diviziei Servicii Integrate, 41% apartine Diviziei SCADA & Automatizari, in timp ce Divizia Ingineria Proceselor inregistreaza 14%.

Compania are trei asociati persoane fizice, respectiv Adrian Bodea (45%), Corneliu Bodea (45%) si Andreia Mihaela Beatrice Bodea (10%).