Adrem Invest a incheiat primele sase luni din 2012 cu afaceri de 67,4 milioane lei.

"Suntem in negocieri pentru contracte in China si cele doua Americi. In cele doua Americi exista potential de dezvoltare in metalurgie, ca urmare a costurilor mai mici ale energiei, efect al exploatarii gazelor de sist. Pentru ce a mai ramas din anul acesta, tema este sa semnam contracte de 20 milioane euro", a declarat vicepresedintele Adrem Invest, Corneliu Bodea, potrivit Mediafax.

Compania cauta oportunitati de productie a energiei din deseuri

Compania de inginerie tehnologica Adrem Invest din Bucuresti, care are in plan constructia unei termocentrale de 90 milioane de euro in Suceava, tatoneaza oportunitati de productie a electricitatii din deseuri, a declarat vicepresedintele companiei, Corneliu Bodea.

"Tatonam si ideea productiei de energie din deseuri, suntem in discutii cu o firma americana", a afirmat Bodea.

Proiectul termocentralei de la Suceava este derulat de firma Bioenergy Suceava, controlata in proportie de 48,98% de Adrem Invest. Firmele Bio Electrica Transilvania din Radauti si RZ Rumanien Beteiligungs din Austria detin fiecare cate 25,51% din capital.

Citeste si:

Bio Electrica Transilvania este controlata de Cascade Empire Immobilien din Austria, din grupul Holzindustrie Schweighofer.
Termocentrala, ale carei lucrari au inceput in luna februarie, urmeaza sa livreze energie termica celor 26.000 de abonati la sistemul centralizat de incalzire din Suceava, precum si eneregie electrica. Investitia este finantata in proportie de 70% de banca Raiffeisen.

Compania are patru divizii specializate in ingineria proceselor, automatizari, servicii integrate si energii regenerabile si este implicata si in productia de energie, atat conventionala, cat si regenerabila.

Adrem Invest are trei asociati persoane fizice, respectiv Adrian Bodea (45%), Corneliu Bodea (45%) si Andreia Mihaela Beatrice Bodea (10%).