In cadrul editiilor anterioare ale targului, pe parcursul a celor 6 ani de activitate, au participat pana la 100 dintre cele mai importante companii din Romania, care au pus la dispozitia tinerilor o oferta variata de joburi.

“Cu fiecare editie, targul de cariera concentreaza un procent semnificativ din oferta locurilor de munca si reflecta evolutia pietei muncii” a declarat Adrian Stanescu, Project manager Angajatori de Top.

In functie de numarul companiilor confirmate pentru fiecare industrie, cu cele mai mari planuri de recrutare in aceasta primavara sunt angajatorii din: IT, outsourcing, FMCG, consultanta, inginerie, banking, telecom si retail.

Citeste si:

"Angajatori de TOP ramane cel mai important targ de cariera pe piata romaneasca de resurse umane. Evenimentul reprezinta pentru angajatori oportunitatea de a gasi cei mai buni candidati si pentru candidati ocazia de a intalni angajatorul potrivit”, a declarat Lusiana Cornei, Recruitment Specialist, Generali Romania.

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de tinere talente cu potential si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top.